Managed IT Services
τι ειναι

Managed IT Services

Οι πάροχοι υπηρεσιών Managed IT Services είναι μία επέκταση του
οργανισμού σας, που σας βοηθά να διαχειρίζεστε
την καθημερινή χρήση της υποδομής σας ή παρέχοντας συμβουλευτικές
υπηρεσίες στον στρατηγικό σχεδιασμό στα  projects σας.

Ο τρόπος με τον οποίο οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την πληροφορική αλλάζει πάντα. Ειδικά οι μικρές επιχειρήσεις μετακινούνται σε μηνιαίες διαχειριζόμενες υπηρεσίες για υποδομές, εφεδρικές υπηρεσίες και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Η Cnstech είναι κορυφαίος πάροχος Managed IT
Services, προσφέροντας εκτεταμένες και
εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις που θα σας
βοηθήσουν να υποστηρίξετε τις  ανάγκες σας,
όποτε και όπου αυτές απαιτούνται.

Our Services

Η διαδικασία που ακολουθούμε 

01. Πρώτη επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας ενημερώνοντάς μας τι ψάχνετε συμπληρώνοντας τη φόρμα μας ή καλώντας μας.

02. Συζήτηση

Κανονίζουμε μια επόμενη κλήση με έναν μηχανικό μας για να απαντήσουμε σε τυχόν τεχνικές ερωτήσεις.

03. Αξιολόγηση

Συναντιόμαστε στο γραφείο σας για να εξετάσουμε τις τρέχουσες ρυθμίσεις και  να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

04. Πρόταση

Σας στέλνουμε μια προσαρμοσμένη πρόταση σύμβασης και καλούμε να συζητήσουμε την πρόταση και να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις.

05. Τελικό Βήμα

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ξεκινάμε τη διαδικασία!

ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Οι υπηρεσίες μας επιτρέπουν στους πελάτες μας να πληρώνουν ένα μηνιαίο, περιστασιακά ετήσιο κόστος, το οποίο μπορεί συνεχώς να προσαρμόζεται στις ανάγκες τους και στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Διαχειριζόμαστε επίσης αυτές τις υπηρεσίες για εσάς, επομένως, εάν προσθέσετε νέους χρήστες, επιπλέον χρήστες ή αυξημένο αποθηκευτικό χώρο – σας καλύπτουμε.

Επικοινωνηστε

Subscribe to our newsletter

Recieve awesome deals now

Who we are

Είναι πια παγκόσμια τάση οι επιχειρήσεις να αναθέτουν τη λειτουργία μη στρατηγικών ή αρκετά εξειδικευμένων λειτουρ­γιών σε συνεργάτες τους. Ο συνεργάτης κάνει τις απαραίτητες επενδύσεις και λειτουργίες και χρεώνει τον πελάτη με ένα μη­νιαίο κόστος.
Η διαδικασία αυτή είναι τα Managed Services.

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός με ιδιαίτερες και συγκεκριμένες ανάγκες οι οποίες μπορούν να καλυφθούν στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου σχεδίου παροχής υπηρεσιών. Η παρακολούθηση και η μέτρηση των επιδόσεων των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής λειτουργίας του πελάτη. Είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστωθεί αν τηρείται το συμφωνηθέν Service Level Agreement (SLA) που περιγράφει αναλυτικά το επίπεδο ποιότητας και ανταπόκρισης στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

H Cnstech, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς και ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, βελτιώνει διαρκώς την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, παρέχοντας υπηρεσίες Managed Services. .

Read more

επικοινωνηστε μαζι μασ